the challenge
02.04.2020 08:47

 

Suomen myydyimmässä Supermotossa eli DRAC-mopossa on asennetta jo valmiina.

Mutta aina voidaan asioita tehdä toisella tavalla, tehdä enemmän yksilöllistä, tehdä jotain mitä ei muilla ole.  DRAC TUNING HAASTE 2020 on täällä!

DRAC TUNING 2020 -aktiviteetissa kilpaillaan kauden makeimmin rakennetusta DRAC Supermotosta, jossa tuomaristo on Supermotoista kiinnostuneet ja Supermoto-kuskit, eli Te.

Tämä haaste kannattaa ottaa tosissaan, sillä elokuussa Te äänestätte kenen DRAC on kauden kuumin. Tämän Supermoton rakennustarina julkaistaan BIKE-lehdessä kilpailun päätyttyä ja voittajan ollessa selvillä.

Kauden aikana palkitaan ihan satunnaisin perustein Instaan drac_mopot lähetettyjä tuning-luomuksia. Kannattaa olla aktiivinen ja lähteä mukaan kisaan. Tuning, tuunaus, tarkoittaa alun perin hienosäätöä eli ajoneuvon  ominaisuuksien hiomista, parantamista. Mopon rakentamista.

Tässä kisassa ei haeta viritettyjä mopoja, eikä katulaitonta aktiviteettia, vaan niitä ajatuksella ja harkinnalla hienoiksi rakennettuja menopelejä. Kuvat jotka kuvaavat katulaitonta toimintaa, eivät tule julkaistuksi.

Ei kun ideoimaan omaa mopoa, tuumasta toimeen ja seuraa instaa @drac_mopot!