banner
28.11.2023

ELFVING ALOITTANUT AODES TRAKTORI-MÖNKIJÖIDEN MAAHANTUONNIN

Olemme aloittaneet nyt AODES (ODES) mönkijöiden maahantuonnin.

AODES mönkijät ovat T3b-tieliikennetraktoreita kokoluokissa 650cc, 800cc ja 976 cc. Lisäksi valikoimaan ensivuonna tulevat myös lämpöhytilliset ”side by side” T1b -mallit.

AODES on laadukas, Kiinassa valmistettu mönkijä, jonka suurin vientimaa on Pohjois-Amerikka. Muita isoja vientialueita ovat mm. Australia, Etelä-Amerikka sekä Eurooppa. Tehtaalla on jo pitkä historia, sillä he juhlistavat ensi vuonna 30-vuotista taivaltaan.

AODES tulee Suomessa kilpailemaan vahvasti, sillä brändin ensisijainen vahvuus on 2-sylinteriset V-Twin moottorit. Tästä huolimatta hintataso on hyvin maltillinen; T3b mönkijöiden suositushinnat ovat 7.990- 10.990,- euroa riippuen moottorikoosta ja varusteista.

2-sylinterisyyden edut ovat; tehokas ja vääntävä moottori, tasainen ja miellyttävä käynti, rauhallinen liikkeellelähtö, hyvä ääni. Lisäksi tuotteet ovat erittäin hyvin varusteltuja; 1600 kg:n vinssi, vetokoukku, LED-valot, käsisuojat, etu- ja takapuskurit, USB-liittimet jne. Ja kirsikkana vielä päällä hieno ulkonäkö.    

 AODES mönkijöiden myynti ja markkinointi alkaa heti syyskuun alussa. Samanaikaisesti Elfving jatkaa koko maan kattavan jälleenmyyntiverkoston rakentamista.

Lisätietoja voit katsoa osoitteesta www.aodes.fi

Yhteystiedot

Oy Elving Ab

Oy Elfving Ab
Y-tunnus: 0459403-7

Petikontie 16-18, 01720 Vantaa
asiakaspalvelu@elfving.fi

Ajankohtaista

Lue uusimmat uutiset ja ajankohtaiset asiat Tästä
Seuraa meitä
Copyright 2024 | Oy Elfving Ab | All rights reserved