#munkesädrac
04.07.2018 13:49

#munkesädrac

Mikä on parempi kuin DRAC? No tietenkin kesä & DRAC yhdistettynä!

Kesä on parasta mopoiluaikaa, joten me DRAC:illa haluaisimme nähdä, millaisia DRAC-mopoja teiltä löytyy ja missä te niillä oikein kesällä ajelette.

Siispä päätimme heittää teille #munkesädrac haasteen!

Kuinka voit osallistua haasteeseen: Ota ja jaa hieno kesäinen kuva DRAC-mopostasi julkisesti Instagramissa, tägää @drac_mopot kuvaasi, käytä hashtageja #mundrac & #munkesädrac ja olet kisassa mukana!

Pääpalkintona kisassa on huipputehokas uusi OnePlus 6 puhelin! Kisan pääpalkinnon voittaja arvotaan osallistuneiden kesken 17.8.18. Osallistumisaika on 02.07.2018 – 16.08.2018 eli Huom. voit siis osallistua pääpalkinnon arvontaan koko tänä aikana. Arvontaan osallistuvat vain edellä mainittujen sääntöjen mukaisesti julkaistut kuvat(eli esimerkiksi mopon on oltava DRAC-merkkinen.)

Lisäksi tänä kyseisenä aikana järjestetään joka viikko välietappeja, joissa voit voittaa DRAC-aiheista brändikamaa kuten: hupparia, lippistä, t-paitaa tai tarroja! Välietappeihin voit osallistua täysin samalla tavalla, kuin itse pääpalkinnonkin arvontaan. Näiden jokaviikkoisten etappien brändipalkinnoista ja aikatauluista ilmoitetaan aina erikseen.

Suomi on iso maa ja meitä DRAC:ilaisia löytyy täältä paljon. Jaa omia kuviasi ja seuraa millaisia DRAC-mopoja muilta #asenne kuskeilta löytyy ja millaisissa kesämaisemissa!

Katso tarkemmat ohjeet ja lisätiedot @drac_mopot IG-tililtämme.

Hyviä & kesäisiä ajokelejä kaikille teille #asennetta omaaville DRAC- kuskeille ja ei muuta kuin kuvia ottamaan!